cartell_a3_eficiencia_energetica_reunion_informativa
20 de d’octubre de 2022
Reunió informativa sobre els fons Next Generation
Subvencions per a la millora de l'eficiència energètica dels habitatges

El proper dimarts 25 d'octubre (19.00h) el Saló de Sessions de l'Ajuntament acull una reunión adreçada a representacions de comunitats de veïns (administradors, presidents...) destinada a explicar les diferents opcions de gestió d'ajudes en l'àmbit dels fons Next Generation de la Unió Europea en matèria de millora de l'eficiència energètica dels habitatges.


Ajudes
Ja està obert el termini per a sol·licitar les ajudes Next Generation de la Unió Europea en matèria de millora de l'eficència energètica de les vivendes i comunitats. Millores com ara la substitució de finestres, la millora de l'envolvent de les finques, la instal·lació de plaques solars, millores d'accessibilitat...  
Les ajudes poden arribar a cobrir el 30, el 40, el 80 o fins i tot en el 100% de la inversió a realitzar (en determinades condicions)

Informació i assessorament
L'Ajuntament de Picanya t'ofereix informació i assessorament tant per a poder accedir a les Ajudes Europees del programa Next Generation com per al posterior desenvolupament de les obres.
Aquestes ajudes permeten millorar l'eficiència energètica d'habitatges i comunitats i, per tant, reduir l'import a pagar en les factures de llum, gas...

IMPORTANT : el termini per a sol·licitar les subvencions finalitza el 01/12/2022

MÉS INFORMACIÓ:
Oficina municipal de vivenda (Oficina XALOC).
Pl. País Valencià.
Tf. 961 594 460
jmchamorro@picanya.org
Pots obtindre cita prèvia ací.

cartell_a3_eficiencia_energetica_reunion_informativa