realenc
02 de de juny de 2014
El Grup de folklore Realenc guanya les semifinals del "Sona la Dipu"
La final tindrà lloc el 13 de setembre en el Teatre Principal de València
El grup de folklore Realenc de Picanya (junt al grup de danses de Moncada) fou el guanyador de la segona semifinal del  certamen "Sona la Dipu" que es va celebrar ahir a l'Auditori Germanies de Manises.  

La segona ronda del festival, organitzat per la Diputació de València i la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, va comptar amb l'actuació de sis dels 24 grups inscrits al programa de la institució provincial.

El grup Realenc de Picanya va actuar en el certamen amb la “Malaguenya de Pedralba” i la “Jota de Gestalgar” i va demostrar el seu excel·lent nivell i, per damunt de tot, el gran treball de recuperació dels balls tradicionals valencians. Un aspecte ben valorat pel jurat que va saber reconèixer l'actuació del picanyers i premiar-la amb l'accés a la final.

En esta primera fase del concurs estan participant tots els grups inscrits, distribuïts en quatre proves. Els dos millors grups de cada sèrie passen a la final, que tindrà lloc el 13 de setembre en el Teatre Principal de València.

El guanyador del primer premi obrindrà 2.500 euros, el segon 1.500 euros i el tercer 900 euros, a més de les corresponents plaques commemoratives de la Diputació i de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

Podeu veure ací l'actuació del Grup de Danses Realenc: http://bit.ly/1kAhwS3



Galeries relacionades
40 anys del grup de danses Realenc
13 de de gener de 2024

40 anys del grup de danses Realenc

Grup de Danses Realenc
03 de d’octubre de 2020

Grup de Danses Realenc

Nit de Folklore. Festes Majors 2017
09 de de juliol de 2017

Nit de Folklore. Festes Majors 2017

Notícies relacionades