mandarina_02
31 de de març de 2014
L'Escola Infantil Municipal "la Mandarina" celebra el seu cinquè aniversari
L'escola ja té obert el procés de matrícula per al curs 2014-2015
Ja fa cinc anys des que l’Escola Infantil Municipal “La Mandarina” va obrir les seues portes i va començar a prestar servei a la nostra ciutadania. Amb eixe motiu, des de l'escola s'ha estat organitzant, cada divendres, des del 21 de març diverses activitats per tal de celebrar este cinquè aniversari. De fet, este mateix divendres, 4 d'abril, la Pl. del País Valencià acollirà una exposició de treballs plàstics de les diferents escoles de Picanya i una sèrie de tallers (jumping, experimentació, art...) adreçats al públic infanitl i el divendres 11 d’abril tindrà lloc GRAN FESTA D’ANIVERSARI (17.30h a la Plaça del País Valencia). Una festa on podrem trobar castells unflables, animació, música, balls i jocs tradicionals i moltes més coses.

Centre pioner, premiat i homologat
L’Escola Infantil Municipal de Picanya és un dels centres pioners en el desenvolupament de competències i esperit emprenedor per a l’alumnat de 0 a 3 anys. Prova d’això son els reconeixement que al llarg d’estos anys ha obtingut, sense anar més lluny, el passat 2013 l'escola va rebre el reconeixement a la Gestió del Talent, per part del Projecte europeu EFFECT i el guardó per la Sensibilització i Implantació de Mesures d’Igualtat per Creu Roja d’Alacant.

Sense cab dubte l'Escola Infantil Municipal “La Mandarina” de Picanya, únic centre al nostre poble homologat per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, és sinònim de saber fer; saber fer ensenyament de qualitat, públic i en valencià.

Matrícula Curs 2014-2015
L’escola, que ja te obert el període de matrícula per al pròxim curs escolar continua apostant per un model educatiu en el que es dona prioritat a l’emprenedoria, mitjançant el treball de la iniciativa, la creativitat, l’actitud positiva, la gestió de les emocions i el treball en equip, d’entre altres valors emprenedors i sempre amb la major de les estimes als xiquets i xiquetes.

Més informació:
http://www.picanya.org/poble/instal-lacions/i/312/99/escola-infantil-municipal-la-mandarina












mandarina_01
mandarina_02
mandarina_03
mandarina_04
mandarina_05
mandarina_06
mandarina_07
mandarina_08
Vídeos relacionats