Alumnat de l'escoleta infantil al jardí exterior
13 de de novembre de 2014
L'alumnat de l'escoleta ja disfruta del parc públic exterior
El veïnat pot accedir al jardí en qualsevol moment,l´ús és SEMPRE compartit
Des de fa unes setmanes l'alumnat de l'escola infantil municipal la Mandarina ja disfruta el parc públic junt a l'edifici de l'escoleta.
Com ja publicàrem fa uns mesos, la instal·lació d'una tanca perimetral al jardí junt a l'escoleta, ha permés que l'alumnat d'este centre puga disfrutar d'un espai molt major per al joc i l'esbargiment el que, sens dubte, redunda en una millor qualitat del servei del centre i, per tant, un major benestar per als nostres menuts i menudes.

Ús compartit 
La tanca (i les portes instal·lades) estan destinada a garantir la seguretat de l'alumnat del centre, però, de cap manera i en cap moment, estan destinades a evitar l'ús del jardí per part del veïnat. De fet, des de la direcció del centre es destaca com a molt possitiu poder compartir l'espai (i jocs) amb altres xiquetes i xiquets de la zona i es comenta que ja ha passat que han pogut disfrutar de la presència alguna iaia amb el seu net. L'únic moment en el que el jardí està inaccessible (per a totes i tots) és en el moment de la neteja diària que realitza l'escoleta per tal de garantir que el jardí estiga completament lliure de restes indeseables. En eixe sentit cal recordar que este és un espai prohibit a gossos.

Espai prohibit a gossos 
Este ús per part de l'escoleta i dels menuts i menudes del barri fa que siga necessari recordar que els jardins amb jocs infantils (tant este com els situats en altres jardins) són espais PROHIBITS A GOSSOS donat que les deposicions (tant sòlides com líquides) d'estos animals són absolutament incompatibles amb l'ús infantil.
És important per tant recordar que no es pot accedir a estes zones amb gossos (de cap tipus) i la infracció d'esta norma pot suposar una sanció per part de la policia local.
Des de l'escoleta infantil, com ja em dit adés, es fa un important esforç per mantindre la zona completament neta tant per a l'alumnat del centre com per a tots els usuaris d'este espai.



Alumnat de l'escoleta infantil al jardí exterior
Alumnat de l'escoleta infantil al jardí exterior
Vídeos relacionats