DSC_0222
24 de de desembre de 2013
Més de 2300 atletes participen en la 21a Quarta i Mitja Marató
El picanyer Jesús Benedé guanya en categoria local
Este passat diumenge tingué lloc la 21a Quarta i Mitja Marattó. Enguany el pes de l'organització van recaure en el club d'atletisme de Paiporta (població que va acollir l'eixida i arribada de la prova) amb la col·laboració del club Camesllargues de Picanya i els ajuntaments de totes dues poblacions.
Tot i certes dificultats organitzatives a l'eixida que van obligar a retrasar l'eixida, la veritat és que a Paiporta es va viure un gran ambient d'atletisme amb una gran participació. A hores d'ara la Quarta i Mitja Marató Paiporta-Picanya ja és una de les proves amb més arrelament entre els corredors valencians.
Més de 1.600 atletes van cloure la distància dels 21 Km, que va dominar un dels guanyadors més habituals de les carreres populars de les nostres terres, Luis Félix Martínez del Club Atletisme Cárnicas Serrano, amb un temps d'una hora, dotze minuts i vint-i-tres segons, per davant de Saiky Barrow del Club d'Atletisme Bikila i del seu company d'equip Carlos Alcalá.
En la General de dones es va imposar Miriam Muñoz amb un temps d'una hora, vint-i-tres minuts i trenta-sis segons, per davant d'Amelia Marín i Natacha López, ambdues de l'equip Cárnicas Serrano gran dominador del pòdium final de la prova.

La Quarta
Pel que fa a la Quarta, amb una distància de 10.500 metres, va imposar-se Agustín Sieres amb un temps de trenta-cinc minuts i deu segons per davant d'Octavio Sanchís i Jordi Pascual. Raquel Almiñana va ser la primera dona a creuar la meta entre els 664 corredors i corredores que van aconseguir completar la distància.

 CLASSIFICACIÓ GENERAL MITJA MARATÓ HOMES
1º Luis Félix Martínez López. Equip Cárnicas Serrano
2º Saiku Barrow. Club Bikila
3º Carlos Alcalá. Independent

 CLASSIFICACIÓ GENERAL MITJA MARATÓ DONES
1ª Miriam Muñoz González. Equipe Laboratoris S&S
2ª Amelia Martín Martínez. Equip Cárnicas Serrano
3ª Natacha López García. Equip Cárnicas Serrano.

Èxit picanyer
En quant a la representació picanyera hem de destacar l'èxit de Jesús Benedé que entrà en la posició 25 dels 1.600 corredors i corredores i es va fer amb el trofeu al millor corredor local per davant de Jorge Marí i Omar González. En dones la Cristina Asensio es feu amb la segona posició en categoria local per darrere de Tamara Cabero i per davnat de M. Cristina Falomir. Des d'ací la nostra enhorabona.

Podeu trobar a peu d'esta plana la fotogaleria amb les millors imatges.





Galeries relacionades
30 Quarta i Mitja Marató
17 de de desembre de 2023

30 Quarta i Mitja Marató

30 Quarta i Mitja Marató
17 de de desembre de 2023

30 Quarta i Mitja Marató

29a Quarta i Mitja Marató
18 de de desembre de 2022

29a Quarta i Mitja Marató

29a Quarta i Mitja Marató
18 de de desembre de 2022

29a Quarta i Mitja Marató

Vídeos relacionats