podium_alevin_femeni
28 de de març de 2018
Bons resultats per al ciclisme més jove del nostre poble
Tres medalles per als ciclistes de l'Escola del club ciclista Picanya el passat diumenge

Esta passat diumenge 25 de març arrancà la temporada de les escoles de ciclisme de la província de València. Un calendari de proves organitzades de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. El poble d'Ayora acollí la primera d'estes curses amb un circuit exigent anomenant "Ruta dels Castells". Fins allà es van desplaçar els i les ciclistes de l'Escola del Club Ciclista Picanya i finalitzada la jornada foren tres els esportistes picanyers que van pujar al pòdium.

En categoria femenina alevines de 1r any, Aroa Rodríguez es feu amb la segona posició, una posició que també va aconseguir Antonio Ramírez en categoria masculina alevins de segon any mentre Alejandro Ruiz arribà a la meta en tercera posició en categoria masculina infantils de 1r any.  El promesa de primera any Gerard Marqués completà els èxtis amb una 3a posició i la corresponent medalla de bronze.

La pròxima cita per als joves corredors i corredores picanyers serà a Benimamet, el 31 de març a les portes del velódrom Luis Puig.