farolas_av_puig
Renovació per luminàries LED de l'enllumenat urbà
Reducció de consum en més d'un 50%
Localització: Tot el nucli urbà
Font de finançament:
Subvenció del 50% a compte de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE), organisme  adscrit  al  Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfico
Fonds FEDER. Unió Europea.

Sota el nom de “RENOVACIÓ D'INSTAL·LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR EN EL MUNICIPI DE PICANYA (VALÈNCIA)” en breu arracarà al nostre poble el procés per a la substitució de les lumintàries VSAP, HM i fluorescents que encara queden al nostre enllumenat públic per luminàries de teconologia LED.

Un estalvi de més del 50%
En concret, se substituiran un total de 2.208 lluminàries. A més, s'actuarà en els 24 dels 27 quadres de comandament per a adaptar-los a la normativa vigent. Amb esta actuació es disminuirà la potència instal·lada de 261,59 kW a 121,89 kW.
Amb esta reducció es calcula un estalvi energètic estimat del 53,41%. Una reducció de consum molt positiva tant des del punt de vista mediambiental com des del punt de vista econòmic.
Este és un nou pas en el treball constant per optimitzar els consums energètics al nostre poble, un pas que continua amb el treball ja fet als polígons industrials on ja s'han canviat les lluminàries a la nova teconologia LED.

L'estalvi generat i l'ajuda de l'IDAE completen el finançament
Esta important operació de millora suposa una inversió d'1.396.678,36 €. Les diferents gestions municipals han permés aconseguir una subvenció per part de l'IDAE del 50% d'esta quantitat. La resta s'obtindrà de la reducció de la factura elèctrica de l'enllumenat públic del nostre municipi.

 

plantilla_canvi_luminaries 

 

 

una_manera_hacer_europa_idae_feder