bnr_concert_temporada_internacional_concert_2015_2016
20 de de gener de 2016
Nova temporada de la “Filharmònica”
El concerts arrancaren al 2015 però al 2016 hi haurà set concerts més
Tot i que han a l’any 2015 ja vam poder disfrutar de dos magnífics concerts, ara amb el nou any, la Societat Filharmònica “Música i Art” ja ha pogut arredonir esta cinquena temporada de concerts i al 2016 seran set les actuacions què podrem disfrutar al Centre Cultural.

Artistes locals

Esta cinquena edició fa especial enfasi en poder oferir oportunitats d’actuació a artistes del nostre pobel. Així, al concert ja celebrat de Joan Tormo i Paula Martínez, ara se sumaran les actuacions de Marta Regal i Lidia Tejero al clarinet, el ball flamenc d’Esther Garcés i, com no, el piano de Antonio Galera, director artístic d’esta nova temporada què actua en tres ocasions.

Músics de prestigi

Junt als músics locals, esta nova temporada ens ofereix, de nou, la possibilitat de gaudir amb el talent de músics de recogut prestigi internacional. Així, pel Centre Cultural passaran noms tan destacatas com ara Fernando Pascual (violí), Jorge Fanjul (violoncel) i Óscar Oliver (piano) l’11 de febrer, la pianista Noelia Rodiles el 25 de febrer, l’arpista Sara Águeda el 7 d’abril i Iris Azquinezer amb el seu violoncel el dijous 5 de maig.

Contacte directe

Com ha fet des del primer dia, la Societat Filharmònica vol fer d’esta cinquena temporada una nova oportunitat per a afavorir l’intercanvi i el contacte amb els músics i en eixe sentit organitza també cursos, tallers i invita al públic de cada concert a un col·loqui amb els artistes després de cada actuació.

Més informació:
http://www.picanya.org/persones/cultura/esdeveniments/temporada-de-concerts-de-la-societat-filharmonica