DSC_0111
08 de gener de 2016
Este diumenge festa de Sant Antoni a l'av. Generalitat Valenciana
Se celebrarà la tradicional benedicció dels animals
Cada any, al voltant del dia de Sant Antoni, la comissió d'aquest Sant al nostre poble amb el suport de l'Ajuntament organitzen la tradicional benedicció dels animals. En esta festa, els protagonistes fonamentals són els animals, especialment cavalls i rucs (tot i que també gossos, gats i pardals) que passen per davant de la figura del Sant per a rebre la benecció de mans del retor. Esta festa ens recorda el nostre passat com a poble agrícola lligat a la terra i uns temps en els que persones i animals depenine estretament un dels altres.

Este diumenge 10 de gener
Enguany, la festa tindrà lloc este diumenge 10 de gener, a partir de les 12.00 hores i, per segon any, se celebrarà a l’Avgda. Generalitat Valenciana. Picanya, junt a Alginet i Sollana (què també celebren la festa este cap de setmana) obrin el calendari de festes de la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat. Unes festes que també tenen lloc a poblacions com ara Cullera, Benifació, Catarroja, Sueca, Xirivella, Riba-Roja, Alaquàs, Albal, Carlet, Aldaia, Torrent, Picassent, Puçol... en un esforç per mantindre viva esta tradició tan nostra.

Limitacions al trànsit i estacionament de vehicles 
Atenció a les limitacions al tràfic de vehicles al carrer Jaume I (tram entre C/ Pilar i Avgda. Sta. Mª del Puig), a l’Avgda.  9 d’Octubre (tram Parc Albizies) i a l’Avgda. Generalitat Valenciana (des de 9 d’Octubre a C/ Senyera – lateral CEIP Baladre) on també es limitarà l'aparcament. 
DSC_0003
DSC_0015
DSC_0039
DSC_0078
DSC_0271
DSC_0285
Vídeos relacionats
Festa de Sant Antoni
13 de gener de 2019

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
14 de gener de 2018

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
15 de gener de 2017

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
10 de gener de 2016

Festa de Sant Antoni