Tractament el clavegueram públic
07 de d’octubre de 2015
Continuen els tractaments especials contra plagues
Fins al novembre seguiran els tractaments especials contra mosquits i altres plagues
En estos dies els serveis tècnics municipals continuen amb les tasques programades en matèria de control de plaques. Un treball que s'intensifica especialment en els mesos de més calor i que al llarg de l'any es distribuix de la següent forma:

Calendari de tractaments més intesos:

:: Clavegueram municipal (rosegadors i paneroles): juny - octubre

:: Escoles públiques (CP Baladre – CP Ausiàs): Abril – Juliol – Desembre. A les escoles, per raons de salut de menuts i mendues, no es realitzen tractaments preventius amb insecticides. 

:: Control de mosquits: (Barranc i imbornals): Juny, juliol, agost, setembre, octubre i novembre

A més d'estos tractaments més intensos al llarg de l'any s'atenen totes les sol·licituds per part de la ciutadania amb entrevista directa i visita (si cal) per a avaluar totes les situacions. 

Un treball difícil
Totes i tots som conscients de que estem vivint uns temps d'un oratge completament excepcional. Cada vegada els estius són més llargs amb mitjanes de temperatura cada vegada més altes. Així per exemple sabem que este mes de luiol passat ha estat el més càlid des de que es tenen registres climatològics. Si a això sumem la necessitat d'evitar perjudicar a les espècies d'insectes beneficioses (com per exemple les abelles, en seriós perill d'extinció) i l'arribad de noves espècies invasores com ara el mosquit tigre, el resultat és que el contros d'insectes i altres plagues resulta un treball excepcionalment complicat.

Col·laboració ciutadana
Des de l'Ajuntament vos recordem la necessitat d'estar atents i complir amb normes com les relatives a la prevenció de la cria del mosquit tigre, un insecte molt humanitzat capaç de reproduir-se a jardins, piscines, canonades... i també la possibilitat de sol·licitar estudis i tractaments de focus concrets. Podeu telefonar al 961 594 460 i deixar les vostres dades per a que l'empresa encarregada dels tractaments puga ficar-se en contacte amb vosaltres.





Tractament el clavegueram públic
Tractament el clavegueram públic