cartell_24_recreo_cross_de_la_dona
27 de de gener de 2015
Celebrem el 24é Recreo-Cross i el 1r Corre-Cross de la Dona
Per primera vegada hi haurà una autèntica cursa per a dones
Des de fa més de 20 anys l'Ajuntament de Picanya amb la fonamental col·laboració de l'Associació de Mestresses Tyrius i, en els darrers anys, del club d'Atletisme Camesllargues organitzen el Recreo-Cross de la Dona. Una trobada a mig camí entre la festa i l'activitat esportiva en la que participen anualment moltíssimes dones de tota la comarca de l'Horta Sud. Este recorregut a peu entre la Plaça del País Valencià i el Poliesportiu té poc més de dos kilòmetres de recorregut que es tanquen amb un berenar i bona cosa de balls i bon humor.

Enguany, a més, i com a novetat, tindrà lloc el 1r Corre-Cross de la Dona, una cursa d'atletisme amb el mateix recorregut del Recreo-Cross (Pl. País Valencià-Poliesportiu) i que està adreçada a aquelles dones que practiquen atletisme i sí volen disfrutar d'una autèntica prova esportiva en mig de l'ambient festiu del Recreo-Cross. 

DADES:

24é. Recreo-Cross de la dona
DIVENDRES 27 DE FEBRER 2015 
Eixida des de la Pl. País Valencià a les 17.00h i recorregut fins al Poliesportiu de Picanya on hi haurà berenar, regal de samarreta commemorativa i molt de ball i diversió.
Recollida de dorsals: del 23 al 25 de febrer a l’Ajuntament. 
Amb el suport de l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius.

1r. Corre-Cross de la dona
DIVENDRES 27 DE FEBRER 2015 
Amb l'objectiu de promoure l'activitat atlètica des de l'Ajuntament de Picanya amb el suport del club Atletsime Camesllargues i l'Associació de Mestresses de Casa Tyrius de Picanya organitzen enguany el 1r Corre-Cross de la Dona. Una prova d'atletisme amb un recorregut de 3 Km. entre la Pl. del País Valencià i el Poliesportiu de Picanya. La inscripció és lliure i es tramitarà en la pròpia línia d'eixida a la plaça. Hi haurà trofeus per a les primeres.


cartell_24_recreo_cross_de_la_dona







Galeries relacionades
Recreo-Cross de la Dona
01 de de març de 2024

Recreo-Cross de la Dona

Recreo Cross de la Dona
03 de de març de 2023

Recreo Cross de la Dona

27é Recreo-Cross de la Dona
02 de de març de 2018

27é Recreo-Cross de la Dona

Vídeos relacionats
31 Recreo-Cross de la dona
01 de de març de 2024

31 Recreo-Cross de la dona

30é Recreo-Cross de la Dona
03 de de març de 2023

30é Recreo-Cross de la Dona