DSC_0314
25 de de març de 2013
PicaArts plenà els nostres carrers de màgia i art
Excel·lent resposta del públic que va gaudir de valent
Aquest passat dissabte 23 de març els carrers de Picanya van acollir la 1a edició de PicaArts, una mostra d'arts teatrals de carrer que va plenar carrers, places i jardins d'un públic entusiasta que va disfrutar de les sis funcions programades.
A les 11.30h els superherois de traca de FLASH! foren els encarregats d'obrir la jornada i a lloms de la seua super-furgo van fer ballar, jugar i disfrutar a menuts i majors. A les 12.30h els més que perillossos Convictus van dur la seua barreja de malabars, jocs i molt d'humor al passeig de l'Amistat. Des d'ací la comitiva es va desplaçar fins a la Plaça del Motor de Giner on els esperava el Gran Dimitri  decidit a oferir el bo i el millor del seu repertori de màgia i música, tot i que, evidentment allò seu no era ni la màgia ni la música i sí un humor tan àcid com innocent que va fer riure a més i millor al públic present.
Tancat el matí, a les 17.00h els Insomnia i el seu Amagatall dels Somnis foren els encarregats de reprendre l'espectacle i a la vora del barranc i van sorprendre amb els seus hàbils jocs malabars i d'equilibris.
A continuació i amb una plaça del País Valencià plena a vessar l'espectacle Roda-món sense més suport que la música, el gest i l'equilibri, va meravellar el públic assistent.
Tancaren la jornada, ja a l'interior del Centre Cultural (completament ple), els Somnis de sorra de Borjaytuquepintas amb una espectacle molt tendre i emotiu reforçat per l'excel·lent música en directe.

PicaArts ha estat una iniciativa innovadora resultat de l'acord entre l'Ajuntament de Picanya que ha assumit la difusió i logística de l'esdeveniment i l’empresa de gestió cultural “23 Arts, interessada en mostrar el seu catàleg d'espectacles tant a professionals del sector com a públic en general que ha aportat als artistes i companyies i a la que hem d'agrair que haja triat Picanya com al poble on mostrar aquests fantàstics treballs. Una experiència que, esperem, es puga repetir en anys posteriors.

Teniu una selecció d'imatges a la fotogaleria que trobareu a peu d'aquesta plana.



  
Galeries relacionades
Vídeos relacionats