PC234997
23 de de desembre de 2012
Gran èxit del Festival Solidari de Caritas
Durant tres dies el Centre Cultural es va plenar

El passat cap de setmana el Centre Cultural acollí el tradicional Festival Solidari organitzat per Càritas Parroquial i amb el suport de l'Ajuntament de Picanya. 
Així el divendres 21, vam poder gaudir de les actuacions del Cor de Veus Blanques i Cor d'Adults de la Unió Musical que van oferir un repertori ajustat a les dates nadalenques i van cloure l'actuació amb una peça conjunta. El dissabte 22 fou el torn per la Banda Infantil i la Banda de la Unió Musical de Picanya que van oferir unes actuacions divertides i amb participació del públic. El diumenge 23 fou el temps del ball i el folklore amb les actuacions de l'Escola Municipal de danses, el grup de Tabal i Dolçaina, que va haver de fer un bis de la seua potent versió del "My way", el grup de danses Carrasca, la Rondalla Faitanar, el grup de Danses Realenc i va cloure la vesprada el grup de Ballet amb un espectacle variat que va anar des de la dansa clàssica a interpretacions a ritme del pop més actual.
L'e
ntrada conjunta per als tres festivals era de 3 euros i en totes tres actuacions la sala va penjar el cartell de localitats exhaurides. El fons aconseguits van anar destinats a donar suport al treball de Càritas Parroquial que en aquests moments està atenent a vora 70 famílies del nostre poble en una tasca més que important. 

Galeries relacionades