almass01
22 de de juny de 2023
Obres de renovació de la tanca del carrer Almassereta
La solució adoptada és la mateixa que ja podem veure al carrer del Sol
Continuen les obres de renovació de la tanca del carrer Almassereta i en estos moments ja s'han completat les fases de demolició, instal·lació de nova cimentació i forjat i en estos moments s'està treballant en la fase prèvia a la instal·lació de la nova tanca de balustrada amb la construcció d'una zona intermitja que es resoldrà amb pedra natural.

Mateixa solució que al carrer del Sol
En este projecte se substituiran els antics blocs de formigó per una balustrada com la instal·lada en la recent renovació integral del carrer del Sol. D'aquesta manera aquests dos carrers del centre històric del nostre municipi, compartiran solucions arquitectòniques (tant la barana com el sòl de llambordes i solucions amb pedra) i formaran una unitat estètica.

Una inversió que supera els 221.000€
El pressupost calculat per a aquestes obres supera els 221.000€ i en este sentit els serveis tècnics de l'Ajuntament de Picanya van presentar, el 28 de juliol, la corresponent sol·licitud perquè la Diputació de València assumisca, com ha fet, el finançament d'esta intervenció dins del seu pla anual d'inversions aquesta necessària intervenció.

 

almass01

IMG_7774 

cartell_obra 

IMG_6718


 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats