nova_iluminacio_001
18 de de novembre de 2022
Renovació completa de les luminàries de tots els carrers
Permet un estalvi de més del 50% del consum al temps que ofereixen més luminositat i una més adequada temperatura de color
Ja està en marxa el procés per a la renovació completa de les més de 2.000 luminàries dels carrers i places del nostre poble. Les noves luminàries són de tecnologia LED i permeten un estalvi energètic de més del 50% amb més luminositat i una temperatura de color més respectuosa amb el medi ambient i la salut i el descans de les persones.

Sota el nom de “RENOVACIÓ D'INSTAL·LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR EN EL MUNICIPI DE PICANYA (VALÈNCIA)” s'està realitzant al nostre poble el procés per a la substitució de les lumintàries VSAP, HM i fluorescents que encara queden al nostre enllumenat públic per luminàries de teconologia LED.

Un estalvi de més del 50%
En concret, se substituiran un total de 2.208 lluminàries. A més, s'actuarà en els 24 dels 27 quadres de comandament per a adaptar-los a la normativa vigent. Amb esta actuació es disminuirà la potència instal·lada de 261,59 kW a 121,89 kW.
Amb esta reducció es calcula un estalvi energètic estimat del 53,41%. Una reducció de consum molt positiva tant des del punt de vista mediambiental com des del punt de vista econòmic.
Este és un nou pas en el treball constant per optimitzar els consums energètics al nostre poble, un pas que continua amb el treball ja fet als polígons industrials on ja s'han canviat les lluminàries a la nova teconologia LED.

Possibles dificultats generades pels treballs
En estos dies de treball, la substitició de luminàries i quadres de connexió pot generar dificultats o situacions extranyes que van des d'apagons puntuals a luminàries encesses pel dia perquè s'esta treballant en eixe moment.

En tot cas cal recordar que l'Ajuntament ofereix, des de fa anys, un telèfon d'atenció 24 hores all dia tots els dies de l'any on comunicar qualsevol defiència de l'enllumenat públic i, per exemple en el cas d'apagons puntuals, que este situacions es puguen resoldre de forma immediata.


__________

Telèfon gratuït d'atenció d'avaries a l'enllumenament públic:
900 802 111
(Atenció 24h al dia, tots els dies de l'any)
__________

L'estalvi generat i l'ajuda de l'IDAE completen el finançament

Esta important operació de millora suposa una inversió d'1.396.678,36 €. Les diferents gestions municipals han permés aconseguir una subvenció per part de l'IDAE del 50% d'esta quantitat. La resta s'obtindrà de la reducció de la factura elèctrica de l'enllumenat públic del nostre municipi.

 plantilla_canvi_luminaries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

una_manera_hacer_europa_idae_feder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats