DSC_0232
02 de de març de 2020
Més de 2.000 dones participen del 29é Recreo-Cross de la Dona
Dones de tota la comarca completaren el recorregut fins al Poliesportiu

Més de 2.000 dones van plenar la Plaça del País Valencià el passat divendres 28 de febrer per a participar en el 29é Recreo-Cross de la Dona. 

Dones arribades de tota la comarca de l''Horta Sud, de pobles com ara Alaquàs, Albal, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Almussafes, Barri del Crist, Catarroja, Massanassa, Picassent, Paiporta, Quart de Poblet, Xirivella, Silla, Torrent i, per suposat Picanya van reunir-se a la plaça on un ball col·lectiu amb la participació de les esportistes del Centre Esportiu Picanya, va servir de calfament per al posterior recorregut fins al Poliesportiu de Picanya. Allà, un xicotet refrigeri i, de nou el ball, van posar punt i final a esta nova edició del Recreo-Cross, una activitat a mig camí entre l'esport, la festa i la reivindicació.

També Corre-Cross
Com és habitual des de fa 6 anys, el mateix recorregut també es va aprofitar per a la disputa del Corre-Cross un prova d'atletisme per a dones en la que, cada any, va creixent la participació.

Podeu trobar totes les imatges a esta fotogaleria:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/14849/219/29e-recreo-cross-i-6e-corre-cross-de-la-dona