verge_del_carme_02
20 de de setembre de 2018
Completades les obres dels carrers Verge del Carme i Vicent Serrador
Renovada la xarxa d'aigua potable i millorada l'accessibilitat de la zona amb noves voreres i passos elevats per a vianants
Ja han finalitzat les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i millores d’accessiblitat als carrers Verge del Carme (números 1 a 15) i Vicent Serrador (tot el carrer) del Barri del Carme.
Nova xarxa d’aigua potable
Tot el sistema de distribució de l’aigua potable (amb la instal·lació de noves canonades) ha estat renovat per part de la companyia subministradora d’aigua potable. 
Nova placeta al final del carrer V. Serrador
En estes obres s’ha millorat l’accessiblitat amb la renovació completa de les voreres i la construcció de plataforma única als diferents creuaments. Esta mateixa solució s’ha aplicat també al tram sense eixida de Vicent Serrador on també les llambordes han substituït al paviment d’asfalt. D’esta manera, al final del carrer Vicent Serrador s’ha creat una xicoteta plaça que amb aspecte de carrer tradicional. 
La instal·lació de paviment adaptat a les persones amb visió reduïda (el conegut paviment roig de punts) ha completat la intervenció als creuaments que, d’esta manera, milloren de forma clara la seua accessibilitat per a totes les persones.
verge_del_carme
verge_del_carme_01
verge_del_carme_02
Galeries relacionades
Vídeos relacionats