DSC_0110
24 de de novembre de 2017
Picanya diu no a la violència cap a les dones
Este matí ha tingut lloc l'acte de rebuig a la violència de gènere i homenatge a les víctimes

Hui mateix hem sabut que una dona ha mort a la població castellonenca de Vinarós assassinada per la seua exparella. Una xacra, la de la violència cap a les dones que, malauradament, continua de permanent actualitat.

Amb aquest crim, són 45 les assassinades en el que portem d'any a Espanya, i la sisena a la Comunitat Valenciana, i hi ha altres tres casos en investigació en municipis de Pontevedra, Barcelona i Las Palmas, segons l'estadística del ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Demà, 25 de novembre, se celebrarà el dia internacional contra la violència cap a les dones. Per este motiu des de l'Ajuntament de Picanya s'han organitzat tot un seguit d'actes que intenen conscienciar i avançar en el camí d'acabar amb esta terrible malaltia de la nostra societat.

Flors en record de les víctimes
Este matí ha tingut lloc l'acte de rebuig de la violència de gènere i l'homenatge a les víctimes. Després d'un parlament inicial, representants del món educatiu i social del nostre poble han llegir un per un, el nom de les víctimes de violència de gènere d'enguany i s'han depositat unes flors a la porta de l'Ajuntament. 
Un minut de silenci ha tancat l'acte.

Totes les fotos de l'acte les teniu ACÍ





 






Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Acte 25 novembre 1 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 1 de 2

Acte 25 novembre 2 de 2
25 de de novembre de 2022

Acte 25 novembre 2 de 2

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya