DSC_0065
22 de febrer de 2017
El món faller picanyer ret homenatge a Julio Reolid
Es va voler destacar la seua fonamental aportació a les Falles del nostre poble
Amb les Falles a punt d'entrar en les seues setmanes més intenses, el món faller del nostre poble va voler dedicar un càlid homenatge a Julio Reolid. Al mes de novembre Julio va faltar, un colp molt dur per a la seua família i amics i també per a les tres comissions falleres del nostre poble, especialment per a la seua estimada Falla Barri del Carme.

Una llarga trajectòria
Julio Reolid fou una persona absolutament apassionada pel seu poble, Picanya, i, molt especialment, per les falles de Picanya. Ocupà diferents responsabilitats tant a la Falla Barri del Carme com a la Junta Local fallera i sempre ho feu fidel al seu estil, intens, amb caràcter i sempre preocupat pel bé comú, pel bé de les Falles, pel bé de falleres i fallers. Deixa darrere un llegat molt important i una empremta inesborrable al món faller picanyer. 

Homenatge de totes i tots
El passat  divendres 17 de febrer i tot i coincidint amb l'acte de lliurament de selecció del cartell guanyador d'estes falles 2017 la Junta Local Fallera i les tres comissions del nostre poble van voler retre homenatge a Julio Reolid. L'actual secretari de Junta Local Jorge Padilla i després l'Alcalde del nostre poble van destacar l'exemplar treball desenvolupat per Julio en les diferents responsabilitats. El lliurament a la família d'un quadre honorífic amb la imatge de Julio Reolid i els escuts de les Falles de Picanya i Junta Local van donar pas a les paraules finals d'Hazael Reolid, fill de Julio, que van tancar l'acte.
DSC_0021
DSC_0028
DSC_0043
DSC_0047
DSC_0058
DSC_0065