Acte de signatura
13 de de desembre de 2016
L'Associació Empresarial de Picanya s'unix a la Federació de Polígons Empresarials de la CV
La signatura tingué lloc al Centre de Desenvolupament Local "Alqueria de Moret"
Ahir dilluns dia 12 de desembre tingué lloc l'acte de signatura de l'acord mitjançant el qual l'Associació Empresarial de Picanya (AEPI) s'incorpora a membre de ple dret en la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (FEPEVAL).
En este acte de signatura van estar presents tant l'Alcalde de Picanya, Josep Almenar, com els membres de la Comissió Permanent d'AEPi. L'acord fou signat per  Santiago Salvador Cardó com a president de FEPEVAL i Vicente Ferrer Plaza com a president d'AEPi.
D'esta manera l'Associació de l'Empresariat de Picanya se suma a l'esforç col·lectiu necessari per a millorar en infraestructures, equipaments de la informació i la comunicació, gestió ambiental, proveïdors, xarxes comercials, accés a programes públics i altres serveis que es demanden, tot i formant part d'una organització amb vocació de creixement.

FEPEVAL
La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana  creada en 1999, acull hui a més de 6.000 empreses de 32 entitats federades i és membre fundadora de la CONFEDERACIÓ ESPANYOLA d'ÀREES EMPRESARIALS, CEDAES, des d'este dilluns també les empreses picanyeres se sumen a esta important entitat.


Acte de signatura
Acte de signatura
Acte de signatura
Acte de signatura
Vídeos relacionats
7a Fira del Xicotet Comerç
15 de de juny de 2014

7a Fira del Xicotet Comerç

6a Fira del Xicotet Comerç
16 de de juny de 2013

6a Fira del Xicotet Comerç

5a Fira del Xicotet Começ
17 de de juny de 2012

5a Fira del Xicotet Começ

3ª Fira del Xicotet Comerç
19 de de juny de 2010

3ª Fira del Xicotet Comerç