reunio_treball_panazol_picanya_02
29 de de juny de 2016
Futura trobada musical entre Panazol i Picanya
Comencen els treballs de preparació del 25é aniversari de l'agermanament
Ahir dimarts 28 de juny el Centre Cultural va acollir una trobada entre els representants de l'Ajuntament de Picanya, el Comité d'agermanament Panazol-Picanya, Jean Marc Bellezane i, molt especialment, per una banda el director del Conservatori de Panazol, el senyor William Bensimhon i d'altra els representants de la Unió Musical de Picanya, Javier Pellús com a president, Manuel Regal com a membre de la directiva i Javier Ricart, actual director. A esta reunió també va assistir Semira Schuster, membre del comité d'agermanament de Markt Erlbach (Alemanya). 

25é aniversari
L'objectiu d'esta trobada era començar a plantejar les activitats relacionades amb l'agermanament a l'any 2017. Un any molt significatiu donat que l'acord d'agermanament entre Picanya i Panazol arriba a una data tan especial com és el seu 25é aniversari.

Trobada musical
La música, sens dubte, és un element de cultura, un llenguatge universal i per tant, un punt de trobada que suposa una magnífica oportunitat per a l'encontre dels pobles. En eixe sentit esta reunió d'ahir fou un primer pas en l'organització d'una trobada musical i actuació conjunta entre el Conservatori de Panazol i la Unió Musical de Picanya. 









 

reunio_treball_panazol_picanya_01
reunio_treball_panazol_picanya_02
Galeries relacionades
Actuació de la Unió Musical de Picanya
04 de d’octubre de 2020

Actuació de la Unió Musical de Picanya

Trobada de Cors
01 de de juny de 2019

Trobada de Cors

Festival Solidari de Caritas 2015
22 de de desembre de 2015

Festival Solidari de Caritas 2015